Barcelona Beer Festival 2020

Activitats

Entre glop i mossegada, al Barcelona Beer Festival, també podràs participar en les activitats que organitzem en diferents espais de la Farga, durant els tres dies que dura la festa més cervesera de l’any.

  • Per un costat et proposem els BBF – VIBES que són espais lúdics i diversos que t’aniràs trobant a la Sala Principal mentre estiguis gaudint de la teva pròpia experiència cervesera.
  • Per un altre tenim un variat PROGRAMA D’ACTIVITATS dins del qual podràs trobar-hi maridatges, showcookings, trobades amb mestres cervesers, experiments sensorials, i un llarg etcètera. Tot això amb la cervesa com a centre d’atenció i gràcies a la col·laboració amb un gran nombre de professionals del sector que venen a compartir amb nosaltres els seus coneixements, productes i descobriments.

El programa d’activitats, i la venda d’entrades per aquestes, es publica aproximadament un mes abans del festival, a mitjans de febrer.

Les persones que disposen de l’entrada BBF Experience tenen la prioritat d’accedir-hi una setmana abans. Per la resta de públic és aconsellable comprar el més ràpid possible perquè les places són reduïdes.