Barcelona Beer Festival 2020

Activitats

Entre glop i mossegada, al Barcelona Beer Festival, també podràs participar en les activitats que organitzem en diferents espais de la Farga, durant els tres dies que dura la festa més cervesera de l’any.

  • Per un costat tenim un variat PROGRAMA D’ACTIVITATS dins del qual podràs trobar-hi maridatges, showcookings, trobades amb mestres cervesers, experiments sensorials, i un llarg etcètera. Tot això amb la cervesa com a centre d’atenció i gràcies a la col·laboració amb un gran nombre de professionals del sector que venen a compartir amb nosaltres els seus coneixements, productes i descobriments.
  • Per un altre et proposem els BBF – VIBES que són espais lúdics i diversos que t’aniràs trobant a la Sala Principal mentre estiguis gaudint de la teva pròpia experiència cervesera.
En aquest apartat podràs consultar el programa d’activitats i el llistat dels Vibes que ara estan supeditats a tenir la data definitiva del proper BBF. Treballem per sorprendre’t i per oferir-te el programa més complert, divertit i dinàmic.