Barcelona Beer Festival 2020

Activitats

Entre glop i mossegada, al Barcelona Beer Festival, també podràs participar en les activitats que organitzem en diferents espais de la Farga, durant els tres dies que dura la festa més cervesera de l’any.

  • Per un costat tenim un variat PROGRAMA D’ACTIVITATS dins del qual podràs trobar-hi maridatges, showcookings, trobades amb mestres cervesers, experiments sensorials, i un llarg etcètera. Tot això amb la cervesa com a centre d’atenció i gràcies a la col·laboració amb un gran nombre de professionals del sector que venen a compartir amb nosaltres els seus coneixements, productes i descobriments.
  • Per un altre et proposem els BBF – VIBES que són espais lúdics i diversos que t’aniràs trobant a la Sala Principal mentre estiguis gaudint de la teva pròpia experiència cervesera.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

BBF – VIBES

BBF – CELLAR

El nostre petit secret, el paradís del beer-geek. Un lloc on trobareu ampolles de cervesa exclusives i selectes, servides a copes. Recordeu el BBF-Lab? Aquesta és la nova interpretación.

Només apte per a BBF-Pro i BBF-Experience.

 

BBF – CORNHOLE

El BBF té el seu propi camp de CornHole on el públic podrá probar-lo i divertirse. A més, celebrarem la segona edición del campionat “CornHole BBF-Cup by Polykeg”, defenserà Nòmada el títol de l’any passat?

HOMEBREWING

Un racó on veure com fer cervesa, veure els processos, tocar ingredients… Un espai amb aspiració pedagógica on tot el públic interessat participi. Espai dissenyat i dirigit per “Family Beer”.

ZONA INFANTIL

Dissabte i Diumenge de 11:00h a 17:00h

Zona exclusiva per a que els més petits disfrutin d’un espai de joc, supervisat per un equip d’educadors amb ganes de divertir formativament als participants.

PHOTOCALL

Versió a tamany reduït de la nostra icònica pissarra, amb campana i tot!