Gran acollida de l’estand del BBF a Bières et Saveurs el principal esdeveniment cerveser del Québec.

Chambly, Québec — En el marc del prestigiós festival Bières et Saveurs, celebrat anualment a la pintoresca localitat de Chambly, el Barcelona Beer Festival (BBF) ha estat protagonista amb el seu estand, destacant per una excel·lent representació de cerveses locals. Aquest esdeveniment, un dels més importants del calendari cerveser de Canadà, va reunir durant quatre dies amants de la cervesa artesanal, productors i experts del sector en un entorn únic, envoltat d’història i natura al costat del Fort de Chambly.

El Bières et Saveurs, conegut per ser el festival cerveser més gran del Québec, va celebrar la seva edició anual número 21 amb més de 110 expositors, entre els quals hi ha cerveseres, sidreries, destil·leries i productors gastronòmics locals. L’esdeveniment atrau més de 60.000 visitants, que tenen l’oportunitat de descobrir la riquesa i la diversitat de les cerveses artesanals.

Després de cinc edicions consecutives assistint (2015-2019), el Barcelona Beer Festival ha tornat a tenir un paper destacat, comptant amb un estand propi on va representar tres cerveseres innovadores i reconegudes: La Pirata Brewing, Maresme Brewery i Basqueland Brewing. Cadascuna d’aquestes cerveseries va ser seleccionada per la seva qualitat, creativitat i capacitat per sorprendre el públic internacional. Un estand de sis aixetes va donar rotació a les deu referències que van viatjar fins al Québec.

La Pirata Brewing, originària de Súria (Catalunya), va obrir la jornada amb Black Block Bourbon emportant-se grans aclamacions. Maresme Brewing, per la seva banda, es va emportar el premi a la cervesa més consumida a l’estand. La seva American Pale Ale (Maresme Lliure) era ideal per als dies d’estiu que van lluir. Finalment, Basqueland Brewing, la gran triomfadora de la darrera edició del Barcelona Beer Challenge, va ser aclamada tant per les seves Sour i Doble NEIPA marca de la casa. Excel·lents totes elles.

El festival no només es va centrar en la cervesa, sinó també a l’experiència gastronòmica, amb una àmplia oferta de maridatges que incloïen productes locals com formatges, embotits i postres tradicionals del Québec, fent de l’esdeveniment una veritable celebració de sabors.

El proper dimarts 17 de Setembre de 2024 a les 19h, s’ha programat una sessió de Petit Komité a OKasional (C/ Casanova, 11) on un grup molt reduït d’aficionats podrà degustar una selecció de rareses de la cervesera quebecoise LTM – Les Trois Mousquetaires i compartir històries i anècdotes del sector cerveser del Québec.