EN ES CA
imatge video BBF 2015
imatge video BBF 2014
imatge video BBF 2013

Segueix-nos:

Barcelona Beer Challenge:

Música - Say it Craft

Imatge representativa del say it craft amb al·lots negres ballant

Say it craft! Música negra al BBF

La zona exterior del Barcelona Beer Festival acollirà aquest any el Say it Craft, un espai on poder gaudir de música en vinil, taules i cadires i una cervesa especialment convidada, la Pilsner Urquell Tankovna, sense pasteuritzar.

Amb tots aquests elements, el festival es vol anar obrint cap a l'espai exterior i buscar un punt relacional on la cervesa també pugui casar amb la música i la conversa distesa.

És per això que darrera dels plats, el col·lectiu Say it Loud estarà posant música en vinil, en format analògic, convidant a diferents djs de la ciutat, molts d'ells lligats a la música negra d'una o altra manera (músics, promotors, activistes ...). La programació de 13h a 20h és:

  • Dissabte
  • Dj DiegoArmando (BankRobber)
  • Lalo Lopez (Nacion Funk)
  • Ebu Blasi (Ponent Roots)
  • Diumenge
  • Niño (Galleta Records)
  • The Rigodonians
  • Abel Galleta (Galleta Records)

imatge sayit-2

Gràcies a la col·laboració amb Pilsner Urquell serà un veritable privilegi comptar a la zona exterior del festival amb la cervesa Pilsner Urquell Tankovna portada expressament des de Pilsen (Rep. Txeca) en un tanc de 500 litres per al BBF. Amb només tres setmanes de vida útil des que surt de fàbrica! Així que podem assegurar la seva frescor i màxima esplendor. Però qui millor que el seu mestre cerveser Václav Berka per descriure-la: ¨la cervesa està en el seu millor nivell en els cellers de la fàbrica. És allà on està més fresca i on es gaudeix el millor sabor possible. Però com no tots poden venir a Pilsen, hem fetTankovna, la nostra cervesa de tanc, fresca i sense pasteuritzar. "Una joia de la història cervesera (la primera pilsner creada el 1842) que ens arriba en el seu format més fresc.

Així doncs el BBF es consolida no només com un espai on poder degustar cerveses artesanes, també serà un lloc on poder recuperar temes de dècades anteriors amb els seus formats originals.

La proposta també vol ajudar a apropar dos mons que moltes vegades són molt pròxims, cervesa i música, però que massa sovint viuen d'esquena. És per això que recuperant velles receptes com l'original Pilsner Urquell Tankovna som capaços de reivindicar també les gravacions de grans clàssics de la música negra (Soul, Funk, Swing, hip-hop ....).

Un format petit, dins d'un festival gran, on lligar dues branques de la cultura (musical i gastronòmica) amb formes i sensibilitats germanes.

Copyright © 2012 BEER EVENTS, S.L. Tots els drets reservats - info@barcelonabeerfestival.com - Avís legal - pàgina creada per: Herramienta Digital