EN ES CA
imatge video BBF 2015
imatge video BBF 2014
imatge video BBF 2013

Segueix-nos:

Barcelona Beer Challenge:

Informació

Museu Marítim de Barcelona
Sala Marqués Comillas
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona
accés per P. Blanquerna – C/ del Portal de Santa Madrona
Divendres 4/03 de 11h a 23h
Dissabte 5/03 de 11h a 23h
Diumenge 6/03 de 11h a 21h

Localització

El Museu Marítim de Barcelona és una institució consagrada a la cultura marítima amb més de 80 anys d’història. Es troba ubicat a l'edifici de les Drassanes Reials, en la façana marítima de la ciutat i al peu de la muntanya de Montjuïc.

Les Drassanes van ser catalogades, el 1976, com a Monument Històric-Artístic per la seva rellevància històrica en la construcció de vaixells. El 2006, el Museu Marítim de Barcelona va ser declarat Museu d’Interès Nacional.

Funcionament

El festival funciona amb got i moneda propis que es podran adquirir als punts de venta. Només es servirà en el got del festival i només es cobrarà amb les monedes del festival. L'entrada al festival inclou got, guia i les primeres dues fitxes. No totes les cerveses valdran igual, dependrà dels costos de producció que hem tingut per cada cervesa. Hi ha una gran barra de més de 60 tiradors a on aniran rotant les més de 300 cerveses presents.

Degut a que els gustos i interessos del públic no es poden predir, no es pot avançar el dia i hora que serà servida cada una. Tot i així, ens esforcem per a que en tot moment hi hagi un equilibri d'estils, procedències i interessos.

Preus
Entrada: 7€ (got, guia i 2 fitxes)
Cost monedes: 1€

La guia

El festival edita una guia en paper per què no et perdis cap detall. 108 pàgines a color a on trobareu el funcionament del festival, articles sobre el mon de la cervesa artesana, ressenyes de les cerveses presents i una guia de bars i botigues a on cada dia es té cura de la cervesa artesana.

Beer-Informer

Al llarg del recinte trobaràs un conjunt de voluntaris degudament identificats que estan desitjosos d'explicar-te com funciona el festival, què és la cervesa artesana i recomenacions de què tastar segons els vostres gustos i preferències. A preguntar que tenen moltes ganes de difondre la cultura de la cervesa artesana!

Moderació

Entenem la cervesa com un producte gastronòmic i el festival és una plataforma a on tastar-ne recent novetats o estils desconeguts; no és pas un lloc de beure en quantitats. Així que et demanem el consum en moderació per tal que puguis apreciar el que tastes. L'organització es reserva el dret de no servir beguda alcohòlica a tota aquella persona que consideri nociva per la seva seguretat i la de la resta.

Transport
Metro: Drassanes (L3)
Autobusos: Consultar TMB
Bicicleta: Hi ha diversos punts d'aparcament de bicicleta al voltant del Museu Marítim. Així com les parades de bicing 50, 56, 57, 114, 361, 410 i 425.

Accés i Transport

El recinte és adequat per l'entrada en cadira de rodes.

Per arribar recomanen el transport públic. Si voleu venir en transport privat motoritzat és zona de difícil aparcament al carrer tot i que hi ha diferents pàrquings de pagament al voltant. Òbviament, és mala opció si vens a degustar cervesa.

Aforament

L'aforament és limitat responent a criteris de seguretat i qualitat del servei a donar. És probable que es tornin a produir cues als accessos a les hores puntes. Si vols estar sí o sí, et recomanem venir a primera hora del matí, on a les dues primeres edicions s'hi estava molt bé, mentres que als vespres hi havia grans cues. Durant el festival s'informarà regularment via facebook i twitter.

Cervesa apta per a celíacs:

Com no podia ser d’altra manera, hi haurà cervesa artesana apte per celíacs. Sempre estarà al mateix sortidor degudament senyalitzat. Per cert, no és una cervesa exclusiva per a celíacs, els no-celiacs la disfrutaran igualment donat que és una cervesa excel·lent.

Cervesa sense alcohol:

Hi haurà també un sortidor fixe de cervesa sense alcohol de qualitat, que no desentona amb el nivell de cerveses del festival. Per a que tots aquells que ja sigui per motius mèdics o perque han de conduir, puguin gaudir també del festival.

Copyright © 2012 BEER EVENTS, S.L. Tots els drets reservats - info@barcelonabeerfestival.com - Avís legal - pàgina creada per: Herramienta Digital