EN ES CA
imatge video BBF 2015
imatge video BBF 2014
imatge video BBF 2013

Segueix-nos:

Barcelona Beer Challenge:

Activitats: Auditori

El BBF neix amb la vocació de difondre la cultura cervesera artesana i de qualitat, per això trobareu diverses activitats dividides en 3 grans famílies:

1.- Conferències. Celebrades a l’Auditori, trobareu conferències culturals, gastronòmiques i presentacions de projectes cervesers existents.

2.- Meet The Brewer. Vols conéixer al cerveser? Aquesta és l’ocasió!

3.- Jornades professionals.

Venda d'entrades

Activitat Descripció Horaris
INAUGURACIÓ Inauguració institucional del Festival, oberta a tot el públic. Comptem amb una introducció per part de representants de les institucions del nostre país, que juntament amb els directors del Barcelona Beer Festival presenten aquesta cinquena edició i donen el tret de sortida per a un cap de setmana de gaudi en companyia de tots els amics de la bona cervesa.
Divendres
4
10.00
JORNADES PROFESSIONALS Punt de trobada per a tots els professionals del sector. Ponències, activitats i sessions de speed-meeting per fomentar l'enfortiment de relacions i l'intercanvi de coneixements.
Divendres
4
11.00
LIVE-BLOGGING #1 - PACK BBF I BREWERS Activitat de presentació del Pack BBF de cerveses en format Live-Blogging, amb La Pirata, Quer, As i Edge Brewing. Durant 1 hora, es degusten 8 cerveses diferents: les 4 del pack, i 4 més, una de cada un dels cervesers col·laboradors. Els participants fan ús de les xarxes socials per transmetre les seves sensacions amb les cerveses, i les impressions intercanviades amb els brewers.
Divendres
4
19.00
COM DEGUSTAR CERVESA! L'editorial Omega presenta la traducció del llibre "Tasting beer" (Cómo catar cerveza) d'en Randy Mosher, un manual de referència per a molts amants de la cervesa, amb una completíssima informació per avaluar pas a pas aquest producte. En Pablo Vijande (MasMalta.com) dirigeix una degustació de 3 varietats de cervesa, corresponentment maridades, seguint el patró d'aquesta obra imprescindible!
Dissabte
5
11.00
LIVE-BLOGGING #2 - LEUVEN: THE PLACE TO BEER Lovaina és el paradís per a molts amants de la cervesa i en aquesta activitat, en format Live-Blogging, comptem amb dos exponents cervesers de la zona, com són Hof ten Doormal i Den Triest, que ens mariden les seves cerveses amb alguna delícia gastronòmica flamenca. Els participants fan ús de les xarxes socials per transmetre la seva experiència.
Dissabte
5
12.30
EL RACÓ D'EN CESC V Cinc anys de Festival, i cinc anys comptant amb els companys d'El Racó d'en Cesc, el restaurant de l'Eixample que engrandeix la seva intatxable oferta culinària amb una imponent i pionera oferta cervesera. El sommelier Edgar Rodríguez i el xef Toni Romero ens preparen una nova sessió d'alta cuina i cervesa, per als paladars més exigents.
Dissabte
5
14.30
LA BIÈRE AU QUÉBEC Fruit de l'agermanament amb el festival Bières et Saveurs de Chambly, sorgeix l'oportunitat de conèixer de prop l'escena cervesera del Québec i del Canadà. Claude Demers, director del festival de Chambly, i Jean Gadoua, de la prestigiosa cervesera Farnham Ales & Lagers, ens donaran a conèixer aquesta singular escena, tot provant alguna de les seves millors cerveses.
Dissabte
5
16.00
CASK VS KEG Alberto Zamborlin i Joe Gallimore, de Garage Beer Co, uns dels nouvinguts més dinàmics i entusiasmadors de la ciutat, ens proposen una reflexió sobre l'ús de barrils Cask o Keg en l'emmagatzematge de cervesa, amb la presència del periodista cerveser Adrian Tierney-Jones i de Stillwater. Tanmateix, es podrà provar una mateixa cervesa en versió Cask i en versió Keg per poder-ne apreciar les diferències!
Dissabte
5
18.00
GYPSY BREWING AMB MIKKELLER Enguany tenim l'orgull de rebre la visita d'un dels gran noms del panorama cerveser mundial: Mikkel Borg Bjergsø, més conegut pel nom de les seves cerveses: Mikkeller. Ell ens podrà parlar de primera mà del "model Mikkeller" de negoci cerveser, tot discutint sobre el paper dels gypsy brewers en la indústria cervesera i provant, perquè no, alguna de les seves creacions.
Dissabte
5
20.00
SESSIÓ PRIVADA AMB MIKKELLER ---
Dissabte
5
21.15
MARIDATGE SENSORIAL 3.0 Per tercer any consecutiu comptem amb en David Moya, de la cerveseria de Badalona 4 Pedres, que ens prepara un maridatge de música i cervesa que juga amb els sentits per demostrar com els estímuls externs afecten a la nostra percepció dels productes gastronòmics. Una activitat impactant, de dues hores de duració, que canvia radicalment la percepció que hom pogués tenir de l'exercici de degustar cervesa.
Diumenge
6
10.00
BEER & SWING Activitat a l'aire lliure, a la plaça, de participació espontània per part del públic que s'apropi al Festival amb la ment oberta i ganes de ballar Swing! La Noe i l'Ian dirigeixen una sessió de ball per a principiants, explicant l'origen del Swing, ensenyant els passos bàsics, la connexió amb la parella i el gran vincle dels swingueros amb la cervesa! Acosteu-vos a gaudir-ne!
Diumenge
6
12.00
CERVESA AMERICANA A EUROPA Enguany, el BBF proposa una discussió de rabiosa actualitat, que és el desembarcament progressiu de les Craft Breweries americanes al vell continent. Per a aquesta gran ocasió, comptem amb la presència de representants de la Brewers Association americana, així com de les cerveseres Stone Brewing, Founders, Edge Brewing i de la direcció del Vermont Brewers Festival. Cervesa americana no en faltarà!
Diumenge
6
12.30
PICANT! De la mà dels companys de Gatgraz, explorarem la teoria i la pràctica de l'aplicació d'el picant en la cervesa: el seu ús a Estats Units i Europa, i els diferents tipus de chiles que s'empren en l'elaboració (Chipotle, Jalapeño, Habanero, etc.). La part pràctica serà un fantàstic menú de diferents tapetes de menjar amb chile, maridades amb deliciosa cervesa picant, feta amb Jalapeños.
Diumenge
6
15.00
SAKE AMB NØGNE La reconeguda cervesera Nøgne, de Noruega, aterra a Barcelona amb una de les seves línies de producció més innovadores a Europa: el Sake! Ells ens expliquen de primera mà en què consisteix aquesta beguda d'origen oriental: què la diferencia de la cervesa, i què la fa tan propera com a producte. Degustació de diferents varietats de Sake per tal d'apreciar-ne les diferències.
Diumenge
6
16.30
PREMIS BARCELONA BEER CHALLENGE (BBC) Cerimònia d'entrega de premis de la primera edició del Barcelona Beer Challenge (BBC), amb una lectura dels resultats per part del Comitè Director, tot revelant xifres i resultats del concurs, i fent els honors als concursants premiats en el certamen. No us perdeu la fi de festa amb els guanyadors!
Diumenge
6
18.30

Copyright © 2012 BEER EVENTS, S.L. Tots els drets reservats - info@barcelonabeerfestival.com - Avís legal - pàgina creada per: Herramienta Digital