EN ES CA
imatge video BBF 2015
imatge video BBF 2014
imatge video BBF 2013

Segueix-nos:

Venda d'entrades:

Pack BBF 2015

Presentació

Per tercer any consecutiu hem elaborat en col.laboració amb 4 cerveseries locals, un pack d’edició limitada de 500 unitats, que conté 4 cerveses diferents. El concepte del pack és el mateix que les altres edicions:

  • - És l’únic format en ampolla i “per emportar” present en el festival i ha estat dissenyat amb una motivació didàctica i de difusió de la cultura cervesera. El trobaràs a la botiga del festival.
  • - Cada una de les cerveses representa una de les matèries primeres bàsiques de la cervesa (aigua, malta, llúpol i llevat) resaltant aquest ingredient per sobre els altres, per lo que es podran apreciar per separat les matèries primeres que composen la cervesa, ajudant a entendre què aporta cada una d’elles.

imatge de les 4 botelles del pack

  • imatge logo Cervesa del Montseny
  • imatge logo La Vella Caravana
  • imatge logo Glops
  • imatge logo Biir

El disseny de les etiquetes torna a ser d'en Jordi Matosas amb un treball que trobem exquisit.

Les cerveseries encarregades, en col·laboració amb l’organització del BBF, de definir i elaborar aquestes edicions limitades son les següents:

etiqueta aigua

CERVESA DEL MONTSENY

Representant l’element Aigua.

Cervesa rossa d’alta fermentació adaptada als gustos del nostre país. Feta amb aigua del Montseny que potencia les sensacions refrescants i aromàtiques. Perfecte per fer passar la set!

LA VELLA CARAVANA

Representant l’element Malta.

Cervesa rossa d’escuma persistent. Notes de pa, galeta amb aromes florals i plàtan. La recepta inclou blat cru de proximitat que li aporta el caràcter i cos característic de l'estil.

GLOPS

Representant l’element Llúpol.

Humulus Lupulus és el nom en llatí del llúpol i d'una associació històrica que ens du grans records. Aquesta cervesa pretén mostrar que li aporta el llúpol a la cervesa, en aroma i sabor. Però també altres aspectes visuals i al tacte amb la gola. Gaudiu-la!

BIIR

Representant l’element Llevat.

Cervesa d'un estil belga clàssic (Farmhouse Ale) amb un 15% de malta de sègol que aporta textures i un final sec. S'ha emprat un llevat especial belga combinat amb llevat de cava que li dóna un carácter refrescant, terrós, afruitat amb un bon gust final.

Copyright © 2012 BEER EVENTS, S.L. Tots els drets reservats - info@barcelonabeerfestival.com - Avís legal - pàgina creada per: Herramienta Digital