EN ES CA
imatge video BBF 2015
imatge video BBF 2014
imatge video BBF 2013

Segueix-nos:

Venda d'entrades:

Música

Imatge representativa del say it craft amb al·lots negres ballant

Say it craft! Música negra al BBF

Fruit de la col·laboració entre el BBF i Say it Loud Barcelona es faran diverses sessions de dj en vinil durant els dies del festival. Música negra i cervesa artesana casen a la perfecció i estem disposats a demostrar-ho els propers 13, 14 i 15 de març

Ho hem cuinat foc lent i finalment Say it Loud Bcn comptarà amb un escenari dins del BBF a on s’acolliran una serie de Djs al llarg del festival. Les sessions seran en estricte vinil, mantenint la connexió entre el concepte artesanal de la cervesa i l’analògic de la música.

Com aquell que diu, fa temps que ens busquem. Massa persones, històries i punts coincidents com per què no penséssim des de fa temps de com col·laborar. I, per fi, engeguem.

El BBF va nèixer amb la voluntat de difondre la cultura de la cervesa artesana. Cultura entesa en el sentit més ampli. També en el de reconèixer, trobar-se i barrejar-se amb altres expressions artístiques del seu voltant. L'estima per una forma de fer i apropar-se a la cervesa la volem compartir.

L'aposta pel vinil del Say it Loud Bcn la portem mantenint des de fa temps, i volem seguir sent fidels. El concepte del vinil va molt més enllà de la seva sonoritat, representa una forma de fer les coses, una forma d'entendre la música i totes les relacions que s'hi generen, gaudir-los en solitud o compartir-los en sessions.

És exactament aquesta filosofia la que encaixa amb conceptes com el de la craft beer o slow food. Representen molt més que una simple reivindicació gastronòmica, una forma d'entendre el que creem, consumim i com ho fem, ja sigui sols o en companyia. No estem parlant només de consumir de forma responsable musica, menjar o beure (i fer) cervesa, estem parlant i proposant una nova forma de valorar-ho i de comunicar-ho.

Logo del say it craft

Les sessions aniran a càrrec de diferents convidats, vinculats a l’escena musical de la ciutat, des de la discogràfica BankRobber, com Txarly Brown, padrí de l’Achilifunk fins a components de la Fundacion Tony Manero, passant per promotors de musica negra com Ponent Roots o The Rigodonians i amb un convidat especial, Sr. Lobezno, directe des de la cabina de l’afamat club granadí Afrodisia, acompanyat per Mr Love Daddy, de les Shot the pump sessions.

  • Dissabte 14 de març (des de la 13h fins les 20’30h)
  • BankRobber Gang Djs (de la discogràfica BankRobber)
  • Txarly Brown (padrí d’Achilifunk)
  • Ponent Roots (des de Lleida)
  • Diumenge 15 de març (des de la 13h fins les 20’30h)
  • Sr. Lobezno y Mr Love Daddy (des del Club Afrodisia, Granada)
  • The Rigodonians (La volta al món en 80 vinils)
  • Lalo & Miguelito (de la Fundación Tony Manero)

Copyright © 2012 BEER EVENTS, S.L. Tots els drets reservats - info@barcelonabeerfestival.com - Avís legal - pàgina creada per: Herramienta Digital