EN ES CA
imatge video BBF 2015
imatge video BBF 2014
imatge video BBF 2013

Segueix-nos:

Venda d'entrades:

Activitats: Auditori

El BBF neix amb la vocació de difondre la cultura cervesera artesana i de qualitat, per això trobareu diverses activitats dividides en 3 grans famílies:

1.- Conferències. Celebrades a l’Auditori, trobareu conferències culturals, gastronòmiques i presentacions de projectes cervesers existents.

2.- Meet The Brewer. Vols conéixer al cerveser? Aquesta és l’ocasió!

3.- Jornades professionals.

Venda d'entrades

Activitat Descripció Horaris
JORNADES PROFESSIONALS Les Jornades Tècniques són el punt de trobada per a tots els professionals del sector. Ponències, activitats i sessions de networking per fomentar l’enfortiment de relacions i l’intercanvi de coneixements.
Divendres
13
10.00 - 17.00
VIRRA! Fruit de la col·laboració del BBF amb la Universitat Rovira i Virgili, neix una activitat que pretén comparar les tècniques de vinificació amb el món de la cervesa, veient els paral·lelismes entre ambdós productes. El sommelier Guillem Laporta (Homo Sibaris) aportarà el seu coneixement cerveser.
Divendres
13
18.00
CAMRA, CASK BEER & PUB CULTURE Real Ale? Cask Beer? El BBF ha apostat per portar la cervesa britànica tradicional a Barcelona. Per entendre millor les seves característiques tindrem a Steve Saldana (Bexar County Brewery), que ens parlarà sobre la CAMRA i els barrils Cask, amb degustació de cervesa i snacks típics de pub.
Divendres
13
20.00
HOMEBREWING AMB EN BORIS Boris de Mesones és un reputat emprenedor cerveser, expert en l'elaboració de cervesa i tècniques de producció. Aprofitant la seva visita a Barcelona, prepara una interessant activitat pensada per a cervesers casolans (homebrewers), que acabarà amb un intercanvi de coneixement entre tots els presents.
Dissabte
14
10.00
LLAUNES! Tom Löwe, de la cervesera anglesa Fourpure Brewing, ens explicarà tot allò que és interessant sobre la llauna com a format d'envàs per a la cervesa, contraposant-lo a l'ampolla i aportant detalls sobre la seva experiència utilitzant llaunes per a les seves elaboracions. Tot plegat acabarà amb una degustació i un debat entre assistents i ponent.
Dissabte
14
12.00
BEERSTORMING Activitat interactiva en què l'assistent proposa possibles maridatges sobre diverses cerveses que provarà, i que acabarà acompanyant de menjar i música. Aromes, sabors i plaer sensorial, de la mà dels companys de Brew Home, amb cerveses de BeerCat, menjar del restaurant Mosquito i música a càrrec de Gost&Perra.
Dissabte
14
14.00
MALT! Perquè a la cervesa no tot s'acaba amb el llúpol, tenim l'honor de rebre els companys de la BomBrewery, de Bèlgica, que venen per explicar-nos la seva experiència en el malteig de cereals per a la posterior producció de les seves delicioses cerveses, que naturalment podrem tastar.
Dissabte
14
16.00
FLANDES ÉS LA CANYA! Enguany comptem amb la presència dels cervesers flamencs de Hof ten Dormaal, que ens explicaran de primera mà cóm és el panorama cerveser flamenc i com està canviant amb l'actual tendència a les cerveses llupolitzades. Es podran degustar les seves cerveses, maridades amb especialitats de menjar local. Addicionalment, l’Oficina de Turisme de Bèlgica: Flandes i Brussel·les ens informarà de les seves rutes i experiències cerveseres.
Dissabte
14
18.00
MEET GARRETT OLIVER Estem emocionats amb la visita al Barcelona Beer Festival del mestre cerveser de la Brooklyn Brewery, el gran Garrett Oliver. Ell ens guiarà en el món de la Craft Beer americana, del qual n'ha sigut un important protagonista des de fa anys, escrivint en paral·lel alguns llibres de gran influència. Podrem, a més, provar alguna de les seves reconegudes cerveses.
Dissabte
14
20.00
MARIDATGE SENSORIAL 2.0 Un any més, comptem amb en David Moya, de la cerveseria de Badalona 4 Pedres, que ens prepara un maridatge de música i cervesa que juga amb els sentits per demostrar com els estímuls externs afecten a la nostra percepció dels productes gastronòmics. Una activitat impactant, de dues hores de duració, que canvia radicalment la percepció que hom pogués tenir de l'exercici de degustar cervesa.
Diumenge
15
10.00
CERVESA I QUESINOS Que el formatge i la cervesa formen un binomi deliciós a poca gent se li escapa, a aquestes alçades. De la mà d'en Kike Ojanguren, d'Asturias País de Quesos, descobrirem com construir un maridatge i com les característiques d'uns estils o altres influeixen en l'adequació i harmonia a l'hora de degustar ambdós productes de manera conjunta.
Diumenge
15
12.30
MARIDATGE EL RACÓ D'EN CESC No és casualitat que sigui el seu quart any consecutiu. El dream-team del restaurant barceloní El Racó d'en Cesc està novament present a la graella d'activitats, oferint-nos allò que millor saben fer: cuinar i maridar amb cervesa. Amb explicacions tècniques i la conducció per part dels companys Edgar Rodríguez i Toni Romero.
Diumenge
15
14.30
SUSHI & BEER Quan dos reconeguts negocis de la gastronomia barcelonesa s'uneixen per fer una activitat, només poden sortir coses bones. El nom ho diu tot: Sushi, de la mà dels companys de La Cuina de l'Uribou, maridat amb Cervesa, des de l'Homo Sibaris de Sants.
Diumenge
15
17.00
BARCELONA BEER: TAULA RODONA Com a tancament a aquesta edició de 2015, recuperem la Taula Rodona del Barcelona Beer Festival, convidant enguany a emprenedors barcelonins que tenen algun negoci cerveser per debatre sobre el mercat local, les possibilitats que presenta i els reptes futurs. Una reflexió final en germanor per plantar-nos a la fi de festa.
Diumenge
15
19.00

Copyright © 2012 BEER EVENTS, S.L. Tots els drets reservats - info@barcelonabeerfestival.com - Avís legal - pàgina creada per: Herramienta Digital