EN ES CA

Activitats: Auditori

El BBF neix amb la vocació de difondre la cultura cervesera artesana i de qualitat, per això trobareu diverses activitats dividides en 3 grans famílies:

1.- Conferències. Celebrades a l’Auditori, trobareu conferències culturals, gastronòmiques i presentacions de projectes cervesers existents.

2.- Meet The Brewer. Vols conéixer al cerveser? Aquesta és l’ocasió!

3.- Jornades professionals.

Venda d'entrades

Activitat Descripció Horaris
JORNADES PROFESSIONALS Enguany, tots els cervesers que presenten cervesa en el Festival tenen l’ocasió d’assistir gratuïtament a cuatre sessions breus pensades especialment per a professionals que es dediquen a la producció de cervesa. Components, maquinària, eficiència energètica i tributs seran els temes principals que es tractaran.
Divendres
11
11.00 - 17.00
TEO MUSSO I BIRRA BALADIN El mediàtic Teo Musso visita el BBF per explicar-nos la història del seu Birrificio i la seva trajectòria, així com detalls sobre l’elaboració de les cerveses Baladin i l’art del maridatge entre cervesa i menjar.
Divendres
11
18.00
BEERCAT:

Una nova cervesera al Penedès

Des del Baix Penedès, tenim el gust de rebre la Martina i en Peter, que es van enamorar d’aquesta comarca catalana i van decidir establir-hi una microcervesera que ha començat a conquerir els paladars locals. Una bona oportunitat per conèixer aquest nou i engrescador projecte.
Divendres
11
20.00
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL MUNDO DE LA CERVEZA ARTESANAL” Sergi Freixes, un dels autors d’aquest llibre publicat per Larousse, ens explicarà com es va gestar aquesta nova obra sobre la cervesa, el seu contingut, i algunes anècdotes sorgides durant el procés de creació.
Dissabte
12
11.00
MARIDATGE SENSORIAL DE MÚSICA I CERVESA Una activitat sorprenent, dirigida per en David Moya (4 Pedres) per tal de demostrar com les nostres percepcions sobre una cervesa poden variar en funció dels estímuls externs. Una experiència sensorial rotunda, per gaudir-la plenament.
Dissabte
12
12.30
COOPERATIVA BARRICONA:

fogons i fermentadors

El Restaurant Cooperativa La Barricona, de Ripoll, ens presenta el seu interessantíssim projecte, que explora les capacitats gastronòmiques de la cervesa. Durant aquesta activitat, hom podrà gaudir dels resultats de les seves investigacions ja que hi haurà execució i tastet de diferents receptes in situ.
Dissabte
12
14.00
FLANDES:

un gran destí turístico-cerveser

(2 sessions)

Un any més, comptem amb l’equip de Turisme de Flandes, que ens presentarà aquesta important destinació turística, tan vinculada amb la cervesa, en una activitat dinàmica en la que, a més, es podrà gaudir d’una mostra de les virtuts gastronòmiques que ofereixen els flamencs.
Dissabte
12
16.00
MIKKELLER MEETS BBF La cervesera danesa no necessita presentacions. Amb un concepte d’empresa i un enfocament de receptes singulars, Jacob Gram ens presentarà Mikkeller per dins i per fora, amb luxe de detalls i amb una degustació final d’alguna cervesa especial.
Dissabte
12
18.30
BREWDOG EXPERIENCE AL BBF Vols viure una autèntica Brewdog Experience? Doncs no et perdis aquesta activitat presentada per un dels components de la cervesera escocesa i l’equip de Crusat. Concepte de marca, trajectòria i alguna degustació que no deixarà a ningú indiferent…
Dissabte
12
20.30
DES DEL “BEER BANG” A LA PRIMERA CERVESA EUROPEA En Manuel Edo, director de les excavacions de la Cova de Sant Sadurní (Begues), i en Miquel Piris, periodista, conduiran aquesta activitat cultural en que hom podrà aprofundir en el coneixement sobre la cervesa en la pre-història: els coneixements, la tecnologia, els mètodes… per acabar sabent més detalls sobre la primera cervesa a Europa i la feina que es du a terme al jaciment de Begues.
Diumenge
13
11.00
ELS INGREDIENTS EN EL MARIDATGE (EL RACÓ D’EN CESC) L’equip de El Racó d’en Cesc repeteix per tercer any al Festival. En aquesta ocasió, ens presenta una activitat gastronòmica, destinada a un públic més especialitzat, per entendre com intervenen els ingredients a l’hora de maridar una cervesa, amb exemples pràctics que podran degustar-se.
Diumenge
13
13.00
BREWERS ASSOCIATION (BA): PROMOTORS DE LA CERVESA DELS EUA La Brewers’ Association estadounidenca desembarca al BBF amb moltes cerveses americanes sota el braç, i també a presentar-nos quin és el seu paper dins del dinàmic mercat cerveser dels EUA. Tot plegat acabarà amb una degustació de cervesa BA.
Diumenge
13
16.00
EDGE BREWING: UN NOU REFERENT Amb il·lusió, rebem al Festival aquesta nova iniciativa sorgida a la ciutat de Barcelona, i que tant bones sensacions ha despertat. L’Allan i l’Scott, propietaris i cervesers d’Edge, ens parlaran sobre la seva història i sobre com interpreten tot el fenomen cerveser… i potser ens preparen alguna sorpresa.
Diumenge
13
18.30

Copyright © 2012 BEER EVENTS, S.L. Tots els drets reservats - info@barcelonabeerfestival.com - Avís legal - pàgina creada per: Annamon