+ de 300

cerveses

artesanes

EN ES CA

Què menjar

La cervesa és versàtil, molt variada en aromes i sabors; és un element que interactua molt bé amb diferents tipus d'aliments. Davant de totes les possibilitats hem d'anar amb molt ull, ja que és fàcil cometre l'error de treure-li la personalitat a una cervesa si la combinem de manera incorrecta. Així que sempre que provem un maridatge hem de comprovar que es respecta l'estructura de la cervesa i el treball del cerveser de la mateixa manera que respectem el plat i el treball del xef.

En el festival volem promoure aquesta cultura gastronòmica en que els ingredients de l'àpat (menjar i beguda) es combinen com un tot. Per aquest motiu, aquest any presentem una oferta no només de cervesa sinó també de menjar. D'entre les diferents opcions que hi havien, creiem haver trobat un bon equilibri entre el menjar, la cervesa i satisfer un ampli ventall de gustos.

Per tot aquell que vulgui aprofundir, hi haurà un taller de maridatges dirigit per en Toni i n'Edgar del Racó del Cesc on ens guiaran per les possibilitats de la cervesa i els seus maridatges. Les places són limitades. Trobareu més informació a l'apartat ACTIVITATS.

imatge logo Asturias país de quesos

Asturias país de quesos

C/ Espronceda, 300-302, 08027 Barcelona

- TAULA DE FORMATGES D'AUTOR:

- Rey Silo (Pravia-Asturias)

- Granja Cantagrullas (Ramiro-Valladolid)

- Casín El Viejo Mundo (Campo Caso-Asturias)

- Artazai-Gazta, Idiazabal (Pais Vasco y Navarra)

- Quesos Varé (Varé-Asturias)

Amants del formatge, ens dediquem a crear cultura del formatge artesà especialment els d'origen asturià, desconeguts a Catalunya.

www.asturiaspaisdequesos.com

enrique@tactik.es

imatge logo La Lola

La Lola

Plaça Espanya. 08015 BCN

- PINTXO DE TRUITA

- PATATES "ARRUGAAS Y RABIOSAS"

- RUSA AMB "PICOS"

Cuina sense complexos

Fresc i dinàmic, amb cuina a la vista, una gran terrassa, un bon celler, productes propis... Obrim 363 dies l'any, per oferir alguns dels plats més representatius de la cuina espanyola. Revisats, actualitzats i servits en format petit.

www.laloladelasarenas.com/

hola@laloladelasarenas.com

imatge logo La Viandateca

La Viandateca

C. Monistrol Núm.1 Botiga 2, 08012 Barcelona

- CAP I POTA AMB CIGRONS

- GULASH DE CARN

- MANDONGUILLES GUISADETES AMB CURRI

Sentim passió per la cuina pausada, singular, adaptada tant a cada celebració especial com als esdeveniments més quotidians. Gaudiu d'un bon àpat i oblideu-vos de la cuina. Deixa-ho a les nostres mans: digue'ns què et convé i nosaltres farem la resta.

http://laviandateca.com/

contacte@laviandateca.com

imatge logo La Creperie

Grupo Moncho’s

Travessera de Gràcia 44-46. Barcelona

- EMPANADA DE BACALLÀ AMB PANSES

- EMPANADA DE XELET

- EMPANADA DE DE TONYINA

- COCA D'ESCALIVADA AMB SARDINA

A Barcelona sempre hi ha un Moncho s obert a prop teu. Restaurants ambcapacitat dfins a 800 comensals, cuina ininterrompuda de 12 a 1 de la matinada.

www.monchos.com

info@monchos.com

imatge logo La Creperie

La Creperie Artesanal

- CREPES DOLCES

- CREPES SALADES

Nosaltres no inventem; fem bé el que sabem fer. S'anomena crepe, crepa o crep (del francès crêp) a la recepta d'origen francès feta de farina de blat. Es serveix com a base en un plat o postre aplicant tot tipus d'ingredients dolços i salats.

eldaboda@hotmail.com

Copyright © 2012 BEER EVENTS, S.L. Tots els drets reservats - info@barcelonabeerfestival.com - Avís legal - pàgina creada per: Annamon