+ de 300

cerveses artesanes

EN ES CA

Pack BBF 2014

Presentació

Com ja és tradició, hem elaborat en col.laboració amb 4 cerveseries locals, un pack d’edició limitada de 500 unitats, que conté 4 cerveses diferents. El concepte del pack és el mateix que l’any passat:

  • - És l’únic format en ampolla i “per emportar” present en el festival i ha estat dissenyat amb una motivació didàctica i de difusió de la cultura cervesera.
  • - Cada una de les cerveses representa una de les matèries primeres bàsiques de la cervesa (aigua, malta, llúpol i llevat) resaltant aquest ingredient per sobre els altres, per lo que es podran apreciar per separat les matèries primeres que composen la cervesa, ajudant a entendre què aporta cada una d’elles.

imatge de les 4 botelles del pack

Les cerveseries encarregades, en col·laboració amb l’organització del BBF, de definir i elaborar aquestes edicions limitades son les següents:

etiqueta aigua

BARCELONA BEER COMPANY

Representant l’element Aigua.

Hem elaborat una cervesa molt fàcil i refrescant, emprant autèntica aigua de manantial del Parc Natural del Montseny, Aigua de la Font del Regàs.

MOSKA

Representant l’element Malta.

Cervesa el.laborada amb maltes fumades. Hi trobareu els tocs de fum i un gust sedòs en boca. L’aroma de la malta fumada, predomina per damunt dels llúpols.

LES CLANDESTINES DE MONTFERRI

Representant l’element Llúpol.

Donem a conèixer els aromes de fruita exòtica que ens aporta aquest ingredient indispensable. És una cervesa lleugera però amb marcat aroma.

GUINEU

Representant l’element Llevat.

Al pack de l’any passat ens vem quedar amb ganes de seguir experimentant. El llevat defineix l’estil i és el més complexe dels ingredients. Llarga vida al llevat!

Copyright © 2012 BEER EVENTS, S.L. Tots els drets reservats - info@barcelonabeerfestival.com - Avís legal - pàgina creada per: Annamon