+ de 300

cerveses

artesanes

EN ES CA

Informació

Presentació

Ens plau donar-vos la benvinguda a la segona edició del Barcelona Beer Festival. Mirant enrere, es fa estrany pensar que tot just fa un any estrenàvem festival. Durant tot el temps que separa l'edició inicial d'aquesta present, hem pensat molt en com oferir un esdeveniment millor, amb la intenció d'avançar en les àrees de progrés detectades gràcies a l'experiència anterior i potenciar, alhora, tot allò que us va satisfer a vosaltres, els nostres visitants. Amb diligència, força i imaginació, hem dissenyat aquest BBF 2013, que enguany celebrem en un gran escenari com és la Cúpula Les Arenes. Desitgem que pogueu gaudir d'una gran festa entre família, amics i companys, i que junts aprenguem alguna cosa més respecte de la nostra estimada cervesa, que dia a dia presenta una més bona salut aquí a casa nostra.

Horaris

El festival es celebra els dies 8, 9 i 10 de març de 2013 amb els següents horaris:

Divendres 8:

de 14h a 23h

Dissabte 9:

de 11h a 23h

Diumenge 10:

de 11h a 21h

Ubicació

Cúpula las Arenas. Pis superior del centre comercial “Las Arenas” situat a la Pl. Espanya. Entrada recomanada: C/ Diputació (escales mecàniques directes fins cúpula)

La guia

El festival edita una guia en paper per què no et perdis cap detall. 88 pàgines a color a on trobareu el funcionament del festival, articles sobre el mon de la cervesa artesana, ressenyes de les cerveses presents i una guia de bars i botigues a on cada dia es té cura de la cervesa artesana.

Funcionament

El festival funciona amb got i moneda propis que es podran adquirir als punts de venta. Només es servirà en el got del festival i només es cobrarà amb les monedes del festival. L'entrada al festival és gratuïta. Però per degustar cerveses s'ha de comprar el got i monedes del festival. No totes les cerveses valdran igual, dependrà dels costos de producció que hem tingut per cada cervesa.

Hi haurà 3 modalitats de packs:

Pack 1:

Got + guia + 7 monedes que valdrà 10€

Pack 2:

5 monedes que val 5€

Pack 3:

10 monedes que val 10€

Moderació

Entenem la cervesa com un producte gastronòmic i el festival és una plataforma a on tastar-ne recent novetats o estils desconeguts; no és pas un lloc de beure en quantitats. Així que et demanem el consum en moderació per tal que puguis apreciar el que tastes. L'organització es reserva el dret de no servir beguda alcohòlica a tota aquella persona que consideri nociva per la seva seguretat i la de la resta.

Accés

El recinte és adequat per l'entrada en cadira de rodes (accés per ascensor exterior a la plaça Espanya)

Per arribar recomanen el transport públic. Hi ha les següents opcions:

Metro:

L1 i L3 (parada Espanya)

Tren de rodalies:

Parada d'Espanya i Sants conectat en metro o 15 min caminant

Autobusos:

Consultar TMB (www.tmb.cat)

Bicing: Hi ha diversos punts d'aparcament de bicicleta al voltant de Las Arenas. Així com les parades de bicing 081, 093, 094, 095, 096, 097 i 420 al voltant

Si voleu venir en transport privat, hi ha pàrquing al mateix centre comercial.

Aforament

Després de la gran afluència de l'any passat hem triplicat capacitat per tal de donar cabuda a tota la gent interessada en la cervesa artesana. Això no vol dir que l'aforament sigui infinit. Per temes de seguretat i qualitat del servei donat, l'aforament serà limitat a 2000 persones. Si vols estar sí o sí, et recomanem venir a primera hora que l'any passat s'hi estava molt bé, mentres que a les tardes hi havia grans cues. Igualment, durant el festival informarem regularment via facebook i twitter.

Cervesa apte per celíacs:

Després de les peticions en la primera edició, hi haurà cervesa artesana apte per celíacs. Es tracta de la cervesa belga Brunehaut especialitzada en cerveses bio i sense gluten. Per què tots poguem gaudir de la bona cervesa!

imatge logo per apte per a celíacs

Copyright © 2012 BEER EVENTS, S.L. Tots els drets reservats - info@barcelonabeerfestival.com - Avís legal - pàgina creada per: Annamon