BARCELONA BEER FESTIVAL

BBF 360º

En el marc del BBF ocorren moltes coses alhora i molt significatives. De vegades, fins i tot a nosaltres, ens costa donar veu a totes, almenys tant com ens agradaria. Per posar-hi una mica d’ordre, fem una primera distinció entre les tres principals àrees que conformen la nostra activitat:


El Barcelona Beer Festival és l’origen de tota aquesta revolució i la part més gastro-lúdica de difusió de cultura cervesera. Vam començar el 2012 al convent de Sant Agustí i el proper març 2020 tindrà lloc la 9a edició. Calculem que, en total, s’han acollit aproximadament 3.300 referències i que ens han visitat més de 200.000 persones!


El BBF Pro és l’àrea B2B del sector cerveser dirigit al públic professional que visita el festival. La finalitat és aprofitar la condició de trobada anual que ha esdevingut el BBF, per generar oportunitats de negoci, intercanvi de coneixement i promoció del sector.


El Barcelona Beer Challenge es va iniciar al 2015 i actualment està consolidat el principal concurs estatal i a la vegada amb un ampli abast internacional. El principal objectiu és atorgar valor, visibilitat i reconeixement a les cerveses de millor qualitat mitjançant uns guardons de prestigi.