Lightweight Containers ha anunciat recentment que Keykeg serà un 10% més sostenible aquest any. El mateix Keykeg requerirà ara per a la producció inclús menys CO2, gràcies a modificacions addicionals en el procés de producció.

Els premis Internacional Green Awards, mundialment reconeguts, són votats anualment per autoritats i empreses líders en el sector de les begudes. El propòsit d’aquests premis és augmentar encara més la consciència ambiental en el sector i premiar als líders en sostenibilitat. Al 2016, Lightweight Containers va guanyar en la categoria de “Iniciatives de Logística i cadenes de subministrament” pels seus permanents esforços de fer el Keykeg més sostenible.

Les avantatges pel medi ambient van encara més lluny. El seu disseny compacte fa que els Keykegs tinguis ara una capacitat de càrrega un 25-30% major que els barrils d’acer, i per tant es requereixen menys enviaments, i a més els barrils buits no necessiten ser retornats. Combinant totes aquestes avantatges, els estalvis en transport poden arribar al 65%.