Pack 2017

El festival promou anualment una edició especial i limitada en ampolla d’un pack de 4 cerveses. Cada una d’elles representa una de les matèries primeres bàsiques de la cervesa (aigua, malta, llúpol i llevat) resaltant aquest ingredient per sobre els altres, per lo que es podran apreciar per separat les matèries primeres que composen la cervesa, ajudant a entendre què aporta cada una d’elles.

Disseny: www.matosas.cat

Animació: www.caramel.cat

Cerveses Espiga

Representant l’element Aigua

IPA feta imitant l’aigua de Burton on Trent. Excel·lent balanç del malt Maris Otter i els llúpols. Cervesa refrescant, color ambre amb notes afruitades intenses, florals, i lleus notes de pebre en boca del llúpol i malta Caramel.

Mas Malta

Representant l’element Malt

Cervesa de caràcter maltòs amb notes torrefactes i llúpol resinós que equilibra el seu sabor. Bona per maridar amb menjar.

Edge Brewing

Representant l’element Llúpol

Per a celebrar el BBF17 volíem crear una Pale Ale refrescant que destacara el pi, llimona i fruites tropicals de les varietats de llúpols americans. Hem combinat una sucosa base de malta amb un munt de llúpols afruitats afegits tard en l’ebullició i una altra vegada durant el dry hopping. Els llúpols són delicats. Beure freda per a disfrutarla al màxim!

La Calavera

Representant l’element Llevat

Aromes florals de llevat amb tocs de cereal. Sabors maltosos amb matisos suaus de llúpol. De cos mitjà i agulla fina. Fresca, lleugera, cremosa, suau…