BBF-VIBES

El BBF va molt més enllà de les degustacions de bona cervesa i gastronomia. És un espai multidisciplinari on ocorren tot d’activitats que complementen una experiència integral alhora que ben divertida. La cultura cervesera és molt àmplia i pot establir vincles amb molts altres arts i disciplines.

Així, una de les grans novetats del BBF19 és la creació dels BBF-Vibes. Sota aquest paraigua s’uneixen totes aquelles activitats que fan del festival una experiència única en molts sentits. El crear un entorn cultural, lúdic i alhora formatiu forma part de l’ADN del BBF.

Plantejades com una sèrie d’estacions repartides al llarg de La Farga, t’animem a descobrir-les i, sobretot, participar activament. Fes-te-les teves!

Art en Llauna

De la mà del fabricant de llaunes Ball Corporation, uneix el reciclatge amb el grafit. Un mural permetrà als participants fer les seves creacions a partir de llaunes repintades amb lletres grafiteres. Pur Art en Llauna!

Cornhole

El cornhole és un esport/joc d’habilitat molt de moda entre les cerveseres americanes en què dos equips competeixen per encertar a distància el màxim nombre de petits sacs de cereal a un forat d’una fusta. El BBF tindrà el seu camp de CornHole en què el públic podrà provar-ho i divertir-se. A més, farem la primera competició entre cerveseres que competiran a la ‘CornHole BBF-Cup by PolyKeg‘.

Homebrewing

Un racó on veure en directe com fer cervesa a casa, veure els processos, tocar els ingredients, … Espai amb aspiració pedagògica i que transmeti la diversió que hi ha al fer-se la pròpia cervesa casolana. Espai dissenyat i dirigit per ‘Family Beer’.

Espai infantil

Una zona exclusiva a on els més petits gaudeixin en una zona de joc supervisat per un equip d’educadores amb ganes de fer divertir formativament als participants. Divertir-vos amb els jocs gegants i/o fer-vos unes xapes de record en un entorn segur i divertit

PizarraCall

Simularem la nostra pissarra icònica a una mida més fàcil de pujar perquè tothom pugui fer les fotos que vulgui. Veurem si deixem sonar la campana 😉 Publiqueu les vostres fotos amb els hashtags #BBF19 i #PizarraCall entrareu en el sorteig d’un menú degustació a El Racó d’en Cesc de maridatge amb cerveses per a dues persones

The Cellar

Una barra ben especial on demanar cervesa a copes. Es serviran cerveses realment exclusives en ampolla que normalment queden fora de l’abast per preu de l’ampolla completa i per una vegada es podran tastar en petites degustacions. Només per a usuaris professionals i entrades BBF-Experience

BARCELONA BEER FESTIVAL presents…

SAY IT LOUD! SAY IT CRAFT! MUSIC & FAMILY CORNER

Un any més, de la mà del col.lectiu Say It Loud, les millors seleccions de funk, soul, reggae, boogaloo o rocksteady en rigurós format vinil i durant el festival.

DIVENDRES 15

de 11.00h a 19.00h

MUTAN MONKEY BEERUMENTS

Instalació efímera músico-cervesera

13.00h – 18.00h

LOS BOOZAN DUKES

Street Music Band

17.00h

DJ Mr. Love Daddy

19.00h

DJ Lady Avocado & Golfo de Guinea

DISSABTE 16

de 11.00h a 19.00h

MUTAN MONKEY BEERUMENTS

Instalació efímera músico-cervesera

12.00h

DATE UNA HUERTA

Espectacle familiar de circ

13.00h – 18.00h

LOS BOOZAN DUKES

Street Music Band

17.00h

DJ Supah Lion

19.00h

DJ Ponent Roots & Cisco KSL

DIUMENGE 17

de 11.00h a 19.00h

MUTAN MONKEY BEERUMENTS

Instalació efímera músico-cervesera

MUTAN MONKEY BEERUMENTS

Instalació efímera músico-cervesera

Instruments sonors poc comuns i d’alta qualitat, apostant pel treball fet a mà i amb afecte des de qualsevol part de l’univers. És un Laboratori Sonor i creatiu on es vol construir, aprendre, compartir i experimentar la síntesi sonora. Per al BBF ha preparat una instal·lació sonora on l’eix vertebrador sigui la cervesa.

LOS BOOZAN DUKES

Street Music Band

Des d’algun lloc entre Barcelona i Nova Orleans, espectres apareguts dels anys 40, els Boozan Dukes vénen a predicar, celebrar, i festejar sobre ritmes vudú blues, stomp crioll, swing i calypso.

DATE UNA HUERTA

Espectacle familiar de circ

Pretenem fomentar la relació entre les persones i la natura, conscienciar sobre l’ecològic i el transgènic, amb una mirada cap a les possibilitats de cada persona per plantar una llavor, emmarcat tot això en un espectacle fresc i saludable.