Informació

Localització

La Farga de L’Hospitalet
Carrer Barcelona, 2, 08901 L’Hospitalet de Llobregat

Funcionament

El festival funciona amb got i moneda propis que es podran adquirir als punts de venta. Només es servirà en el got del festival i només es cobrarà amb les monedes del festival. L’entrada al festival inclou got, guia i les primeres dues fitxes. No totes les cerveses valdran igual, dependrà dels costos de producció que hem tingut per cada cervesa. Hi ha una gran barra de més de 100 tiradors a on aniran rotant les més de 450 cerveses presents. També trobareu una sèrie de stands que corresponden a col·laboracions amb altres festivals internacionals.

L’entrada del festival es compra anticipadament online aquí i al mateix recinte.  Hi ha tres tipus d’entrades:

· Entrada d’un dia. 8€. Inclou accés d’un dia, got, guia i 2 fitxes.

· Abonament 3 dies. 10€. Inclou accés els tres dies, got, guia i 2 fitxes

· BBF-Experience. 50€. Inclou accés els tres dies, copa degustació (es poden fer  tastos a 1 fitxa), 20 fitxes, samarreta, bossa de tela i compra preferent a les activitats.

La guia i el mapa

El festival edita una guia en paper per què no et perdis cap detall. Vora 100 pàgines a color a on trobareu el funcionament del festival, articles sobre el món de la cervesa artesana, ressenyes de les cerveses presents. 

El festival també edita un mapa a doble cara (una de Barcelona i l’altra de la peninsula) on situar els bars i botigues a on cada dia es té cura de la cervesa artesana. El millor company del 2019 per descobrir llocs excepcionals.

Beer-Informer

Al llarg del recinte trobaràs un conjunt de voluntaris degudament identificats que estan desitjosos d’explicar-te com funciona el festival, què és la cervesa artesana i recomenacions de què tastar segons els teus gustos i preferències. A preguntar, que tenen moltes ganes de difondre la cultura de la cervesa artesana! 

Moderació

Entenem la cervesa com un producte gastronòmic i el festival és una plataforma a on tastar-ne recent novetats o estils desconeguts; no és pas un lloc de beure en quantitats. Així que et demanem el consum en moderació per tal que puguis apreciar el que tastes. L’organització es reserva el dret de no servir beguda alcohòlica a tota aquella persona que consideri nociva per la seva seguretat i la de la resta.

Accés i Transport

El recinte és adequat per l’entrada en cadira de rodes.

Per arribar recomanen el transport públic. Trobeu tant metro (L1 – Rambla Just Oliveras), tren (Sant Josep, línies R5, R6, R50, R60, S4, S8, S33 i L8) i autobús

Si voleu venir en transport privat motoritzat és zona de difícil aparcament al carrer tot i que hi ha diferents pàrquings de pagament al voltant. Òbviament, és mala opció si vens a degustar cervesa. Dessigneu el vostre conductor responsable.

Aforament

L’aforament és limitat responent a criteris de seguretat i qualitat del servei a donar. Al nou emplaçament, en l’edició anterior pràcticament no hi van haver cues llevat d’hores puntes. Però igualment, recomanem venir a primeres hores per gaudir del festival amb més comoditat.

On allotjar-se

El festival ha arribat a una sèrie d’acords amb hotels per gaudir de descomptes. Podeu ver-ho en el següent apartat.

Cervesa apte per a celíacs

Com no podía ser d’altra manera, hi haurà cervesa artesana apte per celíacs. Sempre estarà al mateix sortidor degudament senyalitzat. Per cert, no és una cervesa exclusiva per a celíacs, els no-celiacs la disfrutaran igualment donat que és una cervesa excel·lent.

Cervesa sense alcohol

Hi haurà cervesa sense alcohol de qualitat, que no desentona amb el nivell de cerveses del festival. Per a que tots aquells que ja sigui per motius mèdics o perque han de conduir, puguin gaudir també del festival.