EDICIÓ ESPECIAL

BBF19 – Special Edition – ALES AGULLONS

Hops&Hopes és la cervesa més veterana del Barcelona Beer Festival, no s’ha perdut ni una edició des del primer any al Convent de Sant Agustí. És una cervesa nascuda i crescuda des de l’amistat amb aquells a qui considerar més que amics, la família de Masia Agullons. A aquestes alçades gairebé no cal presentar un dels projectes cervesers amb més personalitat, qualitat i trajectòria del país.

Cada cop més centrats en les fermentacions espontànies que es produeixen com per art de màgia a les seves caves, mantenen una línia de cerveses clàssiques d’inspiració britànica. En aquest concepte s’emmarca la Hops&Hopes (Llúpols i Esperances) una Pale Ale de 5.0º feta amb malta Maris Otter, una miqueta de Crystal Malt i llúpols locals i de qualitat de Lupulina, enguany amb un parell de llúpols experimentals que tenim ja ganes de tastar!

L’edició especial del BBF, una cervesa solidària

L’edició anterior vàrem iniciar una iniciativa solidària per tal de promoure el vincle i el retorn amb el nostre entorn, fer comunitat.

Enguany volem repetir experiència i ens hem fixat en el nostre entorn cerveser per donar visibilitat i recolzar a l’associació Conquistando Escalones, encapçalada pel sempre actiu Abrahán que ja ens ha acompanyat uns quants festivals. Aquesta associació es centra a donar a conèixer (a la vegada que cercar fons per la investigació) una malaltia rara (Distrofia Muscular de Cinturas 1F) produïda per una mutació genètica que, insòlitament, fa als malalts immunes a la SIDA, pel que també té un gran interès en la investigació d’aquesta malaltia