Hops&Hopes és la cervesa més veterana del Barcelona Beer Festival, no s’ha perdut ni una edició des del primer any al Convent de Sant Agustí. És una cervesa nascuda i crescuda des de l’amistat amb aquells a qui considerar més que amics, la família de Masia Agullons. A aquestes alçades gairebé no cal presentar un dels projectes cervesers amb més personalitat, qualitat i trajectòria del país.

Cada cop més centrats en les fermentacions espontànies que es produeixen com per art de màgia a les seves caves, mantenen una línia de cerveses clàssiques d’inspiració britànica. En aquest concepte s’emmarca la Hops&Hopes (Llúpols i Esperances) una Pale Ale de 5.0º feta amb malta Maris Otter i llúpols locals i de qualitat de Lupulina, enguany amb un parell de llúpols experimentals que tenim ja ganes de tastar!

 

L’edició anterior vàrem iniciar una iniciativa solidària per tal de promoure el vincle i el retorn amb el nostre entorn, fer comunitat. Així l’any passat una bona part de la recaptació de l’edició de la cervesa convidada Skadoosh feta per The Alchemist, va anar als projectes del Casal d’Infants.

Enguany volem repetir experiència i ens hem fixat en el nostre entorn cerveser per donar visibilitat i recolzar a l’associació Conquistando Escalones, encapçalada pel sempre actiu Abrahán que ja ens ha acompanyat uns quants festivals. Aquesta associació es centra a donar a conèixer (a la vegada que cercar fons per la investigació) una malaltia rara (Distrofia Muscular de Cinturas 1F) produïda per una mutació genètica que, insòlitament, fa als malalts immunes a la SIDA, pel que també té un gran interès en la investigació d’aquesta malaltia.

Com dèiem, l’Abrahán ja havia estat present en altres edicions del BBF per què entre moltíssimes altres iniciatives té una cervesa artesana (A.C.E. Beer), amb recepta de Antonio Esteller (Tonnetty en el món cerveser) i fabricada pels companys de Castelló Beer Factory. Una Pale Ale què, a part de solidària, està ben bona.

Per tot plegat, us animem a què passeu per l’stand especial dedicat a aquesta iniciativa per tastar la Hops&Hopes, sabent que cada cervesa ajudarà a la bona gent de Conquistando Escalones. Paga la pena!