Per a poder parlar de tecnologia ens hem de remuntar a temps de la revolució industrial. Amb el naixement de la màquina de vapor, que va facilitar la distribució dels productes a grans distàncies i els avenços en tecnologia del fred, només a l’abast dels majors productors, van fer que els elaboradors artesanals desapareguessin o s’aliessin a la gran indústria cervesera.
A l’actualitat, està ressorgint el consum de cervesa de major qualitat, que retorna aquesta cultura als seus orígens, però aquesta vegada, acompanyats de tota la tecnologia a l’abast dels mestres cervesers. Aquests elaboradors artesanals, compten amb la capacitat de poder elaborar un producte natural i fresc a partir d’una excel·lent matèria prima, aconseguint una cervesa amb aroma, color i gust excepcional i únic.
A més dels canals habituals de distribució (hostaleria, botigues especialitzades, e-commerce,etc.), el consumidor de cerveses artesanes sent una major curiositat per conèixer el lloc d’elaboració i, la venda directa, així com les visites, poder suposar una nova forma d’incrementar els beneficis.
Per tot això, la tecnologia pot ser un gran aliat en aquesta comesa, facilitant la tasca del mestre cerveser en les seves elaboracions, podent tenir un major control i eficiència dels processos, augmentant la producció sense afectar la qualitat de la cervesa artesana, i realitzant netejes en continu proporcionant una imatge més sanejada i moderna de les seves instal·lacions.
La nostra empresa, SVS MICRO BREWERY, va de la mà de la afamada firma de SPADONI (Itàlia) per implantar-se a Espanya amb plantes microcerveseres integrals de 3, 6 i 12 hl, amb una tecnologia avantguardista des del punt de vista d’elaboració de cerveses, control, neteja i automatització.
Si volen conèixer més d’a prop la nostra empresa i els productes que oferim, poden assistir al nostre estand i a la conferència sobre l’Evolució i tendències tecnològiques en la producció de cerveses artesanes durant el BBF.